Válassz reklámot
Termék ajánló
Facebook oldal készítés
Induló Csomag
(katt a részletekre)
91 440 Ft

Termékek »

Facebook Marketing eszközök!


Facebook marketing eszközök

A Facebook reklám marketing eszközök nélkül olyan, mintha az autódban sosem váltanál 3-as sebességfokozat fölé. Működik, elmegy, elvisz bárhova, de iszonyat kellemetlen, hogy mindenki elhúz melletted, miközben Te sosem éred el a célod.

Váltanál nagyobb sebességre?

A Marketing eszközök speciális szoftverek. Ezek többségét a Facebook oldaladra telepítjük. Mivel ezeknek speciális ssl tárhely kell, ezért a szoftvereket nem tudod egyszer megvásárolni. Éves díjuk van, amiben benne van a tárhely, az ssl és a telepítés díja is.

Mire jók a Facebook Marketing eszközök?

Hatékonyabbá teszi a hirdetésed. Ugyanis a hirdetés korlátozott, mind karakter számban, mind képben. Nem tudsz mindent elmondani vele. Ha viszont a honlapodra küldöd a látogatót, akkor a reklámod költsége nem a duplájára, hanem akár a 4x -ére is emelkedhet.

Segítségükkel folyamatosan növekedni fog a Facebook oldalad. Elérheted, hogy ne csak likeoljanak, de vásároljanak is tőled. Sőt még az e-mail címüket is begyűjtheted. Így automatikusan növekedik az ügyféladatbázisod, ami minden vállalkozás legnagyobb kincse.Lista nézet Dobozos nézet